17.3.12

055 Review Hantaran Tunang

hai..

arini dh ad mood nak cte sal majlis pertunangan mggu lepas..
first skali nak review sal hantaran..
hantaran adalah 7 dulang..
hantaran menggunakan idea bantal..
aku pernah cte kt entry nientry ni dlu..
byk senang dh skng ni..
sewa je..
kos pn ckit je berbanding wat sendiri..
tp sape2 yang ske DIY tu xkisah la..
puas hati ckit..
oleh kerana aku ni mizzbudget katakan..
so setelah di pk tambah tolak bahagi darab sume..
sewa adalah yg terbaik..
lgpn aku anak bongsu..
lepas ni bukan ad sape nak guna dh pon..
kalu beli bagai..
hehehe..

meh cni..
aku nk tnjk..
hasil kerja lelah aku..
utk hantaran..
.
.
.
.
.

tadaaa...

 ni la hasil nyer hantaran aku utk en.tunang tersayang..

dari kiri bawah ke atas: 1) buah-buahan 2) agar-agar kering 3) kain nikah+samping versi tengkolok
dari tengah bawah ke atas: 1) pot pouri 2) kueh bahulu dalam jar 3) chocolate rose
dari kanan bawah ke atas: 1) tepak sireh 2) bahulu bunga besar 3) red velvet cake

alamak..
apsal 9 lak hantaran ni..
tadi ckp 7..
hehe..

tepak sireh tu xtermasuk hantaran..
sbb xde bekas merah yang sulam benang emas tu..
terpaksa la kami mendeco ckit bagi cantek..
lagi 1, bahulu bunga besar tu atas hajat mak sedara aku..
so..dh org bagi xbaik kte mengecikkan hati nyer..
tu je kot sal hantaran..




3 si cantik:

iedaurora said...

lovely...

ieda B2B follo & link yaa...

miszatie said...

sweet..:)

http://miszatie.blogspot.com/
link alredi..:)

mizzbudget said...

tq..nnt i follow u back k..

There was an error in this gadget
 

Blog Template by YummyLolly.com