7.6.12

071 Alkisah June

salam..
adus..ngeluh lagi..xbaik kan kan..
ishh..
ok2..
meh cni nak cte..
sejak2 awal2 bulan june ni..
cuti skolah plak..
asal p mana2 je..
harus la..
wajib la..
terjumpa dgn org..
mmg la org kan..xkan haiwan kot..
opss..kdg2 jumpe gak kucing..hehe..
ni bukan kisahnye..
kisahnye..
wajib terserempak ngan couple yang berinai di jari..
sampaikan jurutol pn pakai inai..hehe..
dasat sungguh penangan June..
tau la..
skng ni musim cuti skolah..
ramai yg kawen..
bak kata member aku..
musim mengawan..
hampeh je..
sangat sweet je tgk dorg yang berinai tu..
suke tgk..
suke mengomel mereka tu dalam hati..

"nanti nak inai merah cm tu.."
"asal inai ukir2 dia xlawa"
"la..laki dia pakai sume inai kat jari..hehe"
"alamak..apsal ad tompok2 inai kat leher bini dia..?? hehe.."
"sweet nyer"

tu la antara-antara yg komen aku dalam hati..
opss..dh terkeluar di dlm blog..
maapkan saya yer..
tapi yang pasti..
mereka sangat sweet..
*jeles*



source: Google

inai di jari laki & pompuan..
kenapa laki just pakai bukan di semua jari??
jeng..jeng..jeng..

*any tips nak inai merah yang cantek bukan merah hitam..sila komen cni..TQ


2 si cantik:

ciksusu said...

guna daun inai muda kompem cun ;)

mizzbudget said...

ciksusu: mmg ingt nk pakai inai daun..tp skng susah nak cari pokok inai..hehe

There was an error in this gadget
 

Blog Template by YummyLolly.com