31.1.12

033 Cake/Cupcakes for Him

hye my dearest reader..

arini nak story sal salah satu..
hantaran untuk si dia..

still dalam dilema..
xtau nak bg cake or cupcakes..
majlis nak dekat dh rase..
tp sangat susah nak wat keputusan..
hadoi..
penin kepala..
br bertunang..


sudah jatuh cinta dgn ini cupcakes..
cantek kan..
source: Akmakreatif

pastu terdapat la idea di dalam kepala ni..
nak wat kek foundant..
tp atas die nak design cm atas cupcakes ni..
rase2 bleh x ek..
korg rase cantek x nanti..

ngah tggu quotation dr Akmakreatif ni..
harap2 buleh la kan..


4 si cantik:

Dell said...

eiii . comelnya yang . Nampak menawan.

mizzbudget said...

comey kan..comey kan.. :)

dhiera said...

kek fondant rupa memang cantik. rasa ye, ya allah. macam nak buat orang tambah penyakit. serik dah~

tp mase e-day kite ari tu pun bagi kek faondant gak. dah orang sponsor. amek je la~

mizzbudget said...

dhiera..mmg..tp ad tmpt dia pndi wat xmanis sgt..bleh d trime la..tp yg ni xtau lagi..xpnh try..

There was an error in this gadget
 

Blog Template by YummyLolly.com